Mustafa për artikullin në Economist Impact: Deputetët e VV-së po mundohen ta shesin si raportim ndërkombëtar

unnamed-file-4386

mustafa-per-artikullin-ne-economist-impact:-deputetet-e-vv-se-po-mundohen-ta-shesin-si-raportim-nderkombetar

mustafa-per-artikullin-ne-economist-impact:-deputetet-e-vv-se-po-mundohen-ta-shesin-si-raportim-nderkombetar

Koordinatori për Financa i PDK-së, Arben Mustafa, ka reaguar pas mburrjes së pushtetit me një shkrimi të sponsorizuar e të publikuar në Economist Impact.

Mustafa ka thënë se deputetët e VV-së, po mundohen që këtë raportim ta shesin si raportim ndërkombëtar.

“Kjo tregon gjendjen e rëndë të kësaj partie në kërkim të ndonjë lajmi për t’ia shitur publikut si sukses të Qeverisë Kurti – sukses ky që nuk po gjindet askund.” – ka shkruar ai.

Më tej, ai ka pyetur se cili është kontributi i qeverisë në sukseset e kompanive që përmenden në artikullin e sponsorizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës.

Shkrimi i tij i plotë:

Artikullin e sponsorizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) në revistën Economist Impact, ku flitet për suksesin e kompanive kosovare, deputetët e VV-së po mundohen ta shesin si raportim ndërkombëtar rreth gjendjes së ekonomisë së Kosovës.

Kjo tregon gjendjen e rëndë të kësaj partie në kërkim të ndonjë lajmi për t’ia shitur publikut si sukses të Qeverisë Kurti – sukses ky që nuk po gjindet askund.

OEK me plot të drejtë mundet dhe duhet t’i promovojë sukseset e kompanive kosovare, por shtrohet pyetja se cili është kontributi i kësaj qeverie në sukseset e këtyre kompanive?!

Me pasigurinë që ka krijuar dhe qasjen armiqësore ndaj kompanive të suksesshme, kjo qeveri po e shkatërron klimën e të bërit biznes në Kosovë.