Musliu-Shoshi: S’ka libra, s’ka mësimdhënës, vjedhet buka e blehet droga

unnamed-file-3315

musliu-shoshi:-s’ka-libra,-s’ka-mesimdhenes,-vjedhet-buka-e-blehet-droga

musliu-shoshi:-s’ka-libra,-s’ka-mesimdhenes,-vjedhet-buka-e-blehet-droga

Deputetja e PDK-së, Ariana Musliu Shoshi ka reaguar pas vendimit të Ministrisë së Arsimit që tekstet shkollore për fëmijët t’i blejnë prindërit.

“Krejt dhe Drejt fundosjes”, shkruan ajo teksa thotë se po harrohet e kaluara e po shkatërrohet e ardhmja.

“S’ka libra, s’ka mēsimdhënēs, vjedhet buka e blehet droga, harrohet e kaluara e shkaterrohet e ardhmja”.

Reagimi i plotë:

Krejt dhe Drejt fundosjes!

Aristoteli pati thënë:

“Kushtojini rendësi të veçantë edukimit të rinisë. Një neglizhim sado i vogël në këtë drejtim, do të na kushtojë mjaft shrenjtë.”

Për dallim nga Aristoteli, Albini e ka përzë rininë nga vendi i vet, e këtyre që kanë mbet po ua zënë frymën!

S’ka libra, s’ka mēsimdhënēs, vjedhet buka e blehet droga, harrohet e kaluara e shkaterrohet e ardhmja.