Murati sot nënshkruan Projektin për Qeverisje Dixhitale

unnamed-file-3629

murati-sot-nenshkruan-projektin-per-qeverisje-dixhitale

murati-sot-nenshkruan-projektin-per-qeverisje-dixhitale

Sot mbahet ceremonia e nënshkrimit të Projektit për Qeverisje Dixhitale.

Bëhet e ditur se projekti do të nënshkruhet nga ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati dhe drejtori i Bankës Botërore për Kosovë dhe Maqedoni, Massimiliano Paoluçi.

Ceremonia organizohet në ndërtesën e qeverisë, në ora 11:00.