MPJD-ja refuzon kërkesën e Petkoviqit për hyrje në Kosovë

unnamed-file-1317

mpjd-ja-refuzon-kerkesen-e-petkoviqit-per-hyrje-ne-kosove

mpjd-ja-refuzon-kerkesen-e-petkoviqit-per-hyrje-ne-kosove

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës nuk e ka aprovuar kërkesën e zyrtarit serb Petar Petkoviq për të hyrë në Republikën e Kosovës.

Këtë e ka konfirmuar MPJD-ja.

“Ju konfirmojmë se Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës nuk e ka aprovuar këtë herë kërkesën e zyrtarit serb Petar Petkoviq për hyrje në Republikën e Kosovës”, thuhet në përgjigjen e MPJDS.