Mërgimtarët po presin mbi dy orë për të dalë nga Kosova

unnamed-file-807

mergimtaret-po-presin-mbi-dy-ore-per-te-dale-nga-kosova

mergimtaret-po-presin-mbi-dy-ore-per-te-dale-nga-kosova

Mërgimtarët që erdhën nga pjesë të ndryshme të vendeve evropiane dhe më gjerë, tani po ballafaqohen me pritje për të dalë nga territori i Kosovës, nga pikat kufitare tokësore.

Mbi dy orë janë duke pritur në Merdarë për të dalë, teksa në hyrje pritjet shkojnë deri në 30 minuta në këtë pikë kufitare.

Ndërkohë, te Dheu i Bardhë, Muçibabë dhe në Jarinje, mërgimtarët po presin deri në një orë për të dalë nga Kosova.

Në pikat tjera kufitare, situata është më e qetë si në hyrje, njashtu edhe në dalje.