Mbi 700 aplikime për subvencionet e Ministrisë së Ekonomisë për pajisje shtëpiake

unnamed-file-1448

mbi-700-aplikime-per-subvencionet-e-ministrise-se-ekonomise-per-pajisje-shtepiake

mbi-700-aplikime-per-subvencionet-e-ministrise-se-ekonomise-per-pajisje-shtepiake

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se në vetëm një javë janë bërë 724 aplikime në thirrjen për subvencionim të pajisjeve.

Në thirrjen për mbështetjen e konsumatorëve familjarë në investimin në pajisje shtëpiake efiçiente përfshihet subvencionimi i makinave rrobalarëse, makinave enëlarëse dhe frigoriferëve ose frigoriferëve me ngrirëse.

ME njofton se aplikimet vazhdojnë të jenë të hapura.

Njoftimi i plotë: