MASHT: Që nga fillimi i javës së ardhshme mjetet do të dalin në xhirollogari të prindërve

unnamed-file-3801

masht:-qe-nga-fillimi-i-javes-se-ardhshme-mjetet-do-te-dalin-ne-xhirollogari-te-prinderve

masht:-qe-nga-fillimi-i-javes-se-ardhshme-mjetet-do-te-dalin-ne-xhirollogari-te-prinderve

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë nëpërmjet një komunikate ka treguar se është hapur platforma për aplikim për subvencionimin e teksteve shkollore dhe materialeve mësimore.

Gjithashtu është thënë se mjetet do të dalin në xhirollogaritë e prindërve që nga fillimi i javës së ardhshme.

Sipas MASHT-it aplikimi për subvencionimin e mjeteve shkollore dhe materialeve tjera mësimore do të mund të bëhet deri në fund të shtatorit.

Në vijim mund të gjeni postimin e plotë të Ministrisë: