LDK dhe AAK mbajnë konferencë për media

unnamed-file-3285

ldk-dhe-aak-mbajne-konference-per-media

ldk-dhe-aak-mbajne-konference-per-media

LDK dhe AAK kanë njoftuar se sot do të mbajnë konferencë për media.

Secila konferencë mbahet në selinë qendrore të partisë.

”Më datë 22 gusht 2023, në orën 10:00, Lidhja Demokratike e Kosovës mban konferencë për medie. Konferenca mbahet në selinë qendrore të LDK-së. Ftohen mediet ta përcjellin këtë ngjarje”.

“Më datë 22 gusht, me fillim në ora 11:00, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës mban konferencë për media. Konferenca mbahet në selinë qendrore të Aleancës, në lagjen Ulpiana në Prishtinë”.