Lama për Qeverinë: Të pasurve keni mundësi t’ua merrni krejt pasurinë, sipas mësimeve të Leninit

unnamed-file-2593

lama-per-qeverine:-te-pasurve-keni-mundesi-t’ua-merrni-krejt-pasurine,-sipas-mesimeve-te-leninit

lama-per-qeverine:-te-pasurve-keni-mundesi-t’ua-merrni-krejt-pasurine,-sipas-mesimeve-te-leninit

Ish- deputetja e Vetëvendosjes, Alma Lama ka kritikuar Qeverinë, pas vendimit të fundit të ATK-së për kontrollin e pasurisë së njerëzve të pasur.

Ajo ka theksuar se edhe ligjet aktuale nuk e përjashtojnë tatimin e personave të pasur, por shton ajo, kjo iniciativë është populizëm për të entuzizmuar votuesit e padijshëm.

Postimi i plotë:

Ligjet aktuale te RKS-se nuk e perjashtojne tatimin e personave te pasur, ne perputhje me te ardhurat e tyre, keshtu qe kjo iniciative eshte vetem populizem per te entuziazmuar votuesit e padijshem.

Ka dhe nje menyre tjeter: me ua marre te pasurve krejt pasurine, sipas mesimeve te Leninit dhe me vendos barazine …