Kusari-Lila: Në fund të ditës janë veprat që bëjnë ndryshimin, jo manipulimet dhe propaganda!

unnamed-file-2056

kusari-lila:-ne-fund-te-dites-jane-veprat-qe-bejne-ndryshimin,-jo-manipulimet-dhe-propaganda!

kusari-lila:-ne-fund-te-dites-jane-veprat-qe-bejne-ndryshimin,-jo-manipulimet-dhe-propaganda!

Shefja e Grupit Parlamentar të VV-së, Mimoza Kusari-Lila ka publikuar një fotografi me kreun e Kuvendit, Glauk Konjufca duke shkruar “edhe një ditë e suksesshme në Kuvendi i Republikës së Kosovës”.

Kusari-Lila ka përmendur disa nga projektligjet që janë miratuar sot në seancë të kuvendit.

Në fund ajo ka thënë “në fund të ditës janë veprat që bëjnë ndryshimin, jo manipulimet dhe propaganda!”