Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist: Më në fund, pak drejtësi për Marigona Osmanin

unnamed-file-561

kolektivi-per-mendim-dhe-veprim-feminist:-me-ne-fund,-pak-drejtesi-per-marigona-osmanin

kolektivi-per-mendim-dhe-veprim-feminist:-me-ne-fund,-pak-drejtesi-per-marigona-osmanin

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist e ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Themelorë në Ferizaj, për shqiptimin e dënimit me burgim të përjetshëm ndaj Dardan Krivaqës.

Kjo organizatë ka thënë se më në fund është sjellë pak drejtësi për Marigona Osmanin.

“Sot, Gjykata Themelore në Ferizaj i dha dënim me burg të përjetshëm Dardan Krivaqës, vrasësit të Marigona Osmanit dhe 15 vjet burg bashkëkryersit, Arbër Sejdiut”, thuhet në reagimin e Kolektivit për Mendim dhe Veprim Feminist./Front Online