Kjo është familja nga Shtimja që u aksidentuan dje në Kroaci, nëna dhe vajza kanë vdekur, burri dhe djali në gjendje të rëndë

unnamed-file-478

kjo-eshte-familja-nga-shtimja-qe-u-aksidentuan-dje-ne-kroaci,-nena-dhe-vajza-kane-vdekur,-burri-dhe-djali-ne-gjendje-te-rende

kjo-eshte-familja-nga-shtimja-qe-u-aksidentuan-dje-ne-kroaci,-nena-dhe-vajza-kane-vdekur,-burri-dhe-djali-ne-gjendje-te-rende

Një aksident i tmerrshëm ndodhi dje në Kroaci.

Aty u përfshinë një familja nga Kosova, respektivisht nga qyteti i Shtimes, shkruan lajmi.net.

Deri tani mësohet se gruaja dhe vajza kanë humbur jetën, ndërsa burri dhe djali janë në gjendje të rëndë.

Tutje mësohet se ata janë nga fshati Pjetështicë.