Këto vende do të mbesin pa rrymë

unnamed-file-1859

keto-vende-do-te-mbesin-pa-rryme

keto-vende-do-te-mbesin-pa-rryme

14.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Dalja 10kV Jagoda (kodi: 52000105) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fshati Jagodë, Budisallcë, Stubëll, Lutogllavë, Tërstenik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar në tensionin e mesëm.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërpritet:

Dalja 10kV Uglari (kodi: 60060016) prej orës 11:00 deri në ora 12:30.

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxhë, Llofcë, Doxht, Sllubicë, Kokaj .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- drejtimi i shtyllave të tensionit të ulë ndërmjet shtyllave të tensionit të mesëm.

15.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërpritet:

Dalja 10kV Llapushnik (kodi: 16023003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Gjurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive -ndërrimi i shtyllave /konzollave dhe izolatorëve.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10kV Rogana (kodi: 62000012) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Rogana, Hodonovc, Novosellë, Karaçevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive- ndërrimi i shtyllave të drurit të kalbura me shtylla të reja të drurit.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) nga ora 10:30 deri 15:00.

Vendet: Fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balincë, Beçiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: – Mirëmbajtje preventive- vendosja e shtyllave 10kV degëzimi për Dolak.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërpritet:

Dalja LP 10kV Shtëpia e Armatës (kodi: 31000023 ) nga ora 10:00 deri në 14:00.

Vendet: Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari, Durmish Asllani.

Arsyeja: – Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i TR të mbingarkuar.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) nga ora 10:00 deri 14:00.

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 09:30 deri në ora 14:30.

Vendet: Manastircë ,Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizneset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive/zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat- ndërrimi I përçusve dhe i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërpritet:

Dalja 10kV J02 Pylltarija (kodi: 40043004) nga ora 09:00 deri 16:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismail Qemali (një pjesë), Ismajl Raka, Lagjja e Re, Migjeni dhe UÇK. Fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaë (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë, si dhe një pjesë e Kaçanikut.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive , pastrimi i linajve shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10 kV] Rahoveci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi: 82000010) nga ora 10:00 deri ora 14:00.

Vendet: Fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Hoça e Madhe dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave në TM , degëzimi Rahovec, Brestovë Hoçë e Madhe.

Pejë

1.

TS 35/10kV Isniqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bletarija (Kodi: 53057004) prej orës 11:00 deri ora 14:00.

Vendet: Bletaria, Pushimorja e Fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm 10kV dhe përforcimi rrjetit.

15.09.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 6 do të ndërpritet:

LP 10kV J15 Benaf (kodi: 19100017) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga 16:45 deri 17:00.

Vendet: Pjesërisht rrugët (Eqrem Çabej, Agim Ramadani, Mujë Krasniqi, Taulantia), Kampusi I Universitetit të Prishtinës ,etj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 6 do të ndërpriten:

Pa tension mbesin këta Ts -a:

TS 10/0.4kV U-1 (kodi: 19100017012) nga ora 09:00 deri në orën 17:00.

TS 10/0.4kV Mikro 4 ( kodi: 19100010040) nga ora 09:00 deri në orën 17:00.

Vendet: Pjesërisht rrugët (Eqrem Çabej, Agim Ramadani, Mujë Krasniqi), Kampusi I Universitetit të Prishtinës, etj.

Arsyeja: Projekte investive,- ndërrimi i transformatorit dhe kthinave RMU.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 6 do të ndërpritet:

LP 10kV J17 Mikro 6 (P. Paluca (kodi: 19100010) nga ora 09:00 deri 17:00.

Vendet: Një pejsë e lagjes Ulpiana, Rr Anton Pashku.

Arsyeja: Projekte investive,- ndërrimi i transformatorit dhe kthinave RMU.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Malishevë do të ndërpritet:

Dalja 10kV Malisheva (kodi:82082004) prej orës 08:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker. Fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrollim i vajit në TS dhe ndërrim i izolatorëve të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Xërxa (kodi: 82081003)nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Xërxe – kryesisht konsumatorë komercial – biznese.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

15.09.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) nga ora 09:00 deri 15:00.

Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit tp aprovuar.

2.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërpritet: Degëzimi 10 kV.

TS 10/04kV Pompa Dini privat (Kodi: 14000009088) nga ora 09:00 deri 15:00.

TS 10/04kV Konushec 1 (Kodi: 14000009089) nga ora 09:00 deri 15:00.

TS 10/04kV Buricë (Kodi: 14000009091) nga ora 09:00 deri 15:00.

TS 10/04kV Konushefc -Visoket bashkinvestim (Kodi: 14000009222) nga ora 09:00 deri 15:00.

TS 10/04kV Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254) nga ora 09:00 deri 15:00.

TS 10/04kV Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365) nga ora 09:00 deri 15:00.

TS 10/04kV Sibovc Zeka (Kodi: 14000009366) nga ora 09:00 deri 15:00.

TS 10/04kV Sibovc i Epërm (Kodi: 14000009224) nga ora 09:00 deri 15:00

TS 10/04kV Sibovc i Ulët (Kodi: 14015001018) nga ora 09:00 deri 15:00.

Vendet: Fshatrat: Konushec, Buricë dhe Sibovc i Ulët nga një pjesë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Istogu do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Istog 2 (kodi:54000007) nga ora 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Rrugët: 12 Prilli, 2 Korriku, 20 Qershori, Arben Januzaj (një pjesë), Batalioni i Rakoshit, Bajram Gashi, Bujar Visoqi (një pjesë), Burimit (një pjesë), Fehmi Agani, Gazmend Zajmi, Hysni Zajmi, Hysen Bujupi, Lidhja e Prizrenit, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Skënderbeu dhe Shaban Mahaj. Fshatrat: Dragolevc, Dragolevc i Epërm, Dubravë (një pjesë), Dushkajë, Istog (një pjesë) dhe Istog i Vogël (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i punëve sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga NS 110/10[kV] Istogu do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Istogu 1 (kodi: 54000008) prej ores 14:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.

Arsyeja: Realizimi i punëve sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=