Juristja Kusari: Thirrjet per vrasje jane veper penale

unnamed-file-1191

juristja-kusari:-thirrjet-per-vrasje-jane-veper-penale

juristja-kusari:-thirrjet-per-vrasje-jane-veper-penale

Juristja për media, Flutura Kusari, ka reaguar pas mbishkimeve ndaj komunitetit LGBTI+ “Kill the gays”. Ajo ka thënë se ky veprim duhet të hetohet menjëherë.

“Kjo eshte teper teper e rrezikshme dhe duhet te hetohet menjehere”, ka shkruar Kusari.

Si dhe ka theksuar se këto thirrje janë vepra penale.