IKShPK-ja i këshillon qytetarët se si të mbrohen nga temperaturat e larta

unnamed-file-1429

ikshpk-ja-i-keshillon-qytetaret-se-si-te-mbrohen-nga-temperaturat-e-larta

ikshpk-ja-i-keshillon-qytetaret-se-si-te-mbrohen-nga-temperaturat-e-larta

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës i ka publikuar disa fotografi në të cilat tregohet dhe këshillohen qytetarët se si të mbrohen nga temperaturat e larta.

Në atë sesion të fotografive këshilla ka për gratë shtatzëna, për personat nën mjekim apo me sëmundje kronike, si dhe për shenjat e para kur shfaqet rreziku.

Më poshtë i keni të gjitha këto sugjerime: