Hoxhaj viziton Thaçin dhe Veselin në Hagë

unnamed-file-1229

hoxhaj-viziton-thacin-dhe-veselin-ne-hage

hoxhaj-viziton-thacin-dhe-veselin-ne-hage

Deputeti i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka qëndruar në qendrën e paraburgimit të Dhomave të Specializuara të Kosovës.

Ai ka njoftuar t’i ketë vizituar dy ish-kryetarët e PDK-së.

“Sot vizitova dy heronjtë e luftës dhe të paqes, Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli, me bindjen e sigurt se do kthehen pranë familjeve të tyre dhe Kosovës, përsëri si çlirimtarë dhe fitimtarë!”, ka shkruar Hoxhaj.