Hoxhaj për vendimin ndaj Klan Kosovës: Sulm i turpshëm i qeverisë autoritare

unnamed-file-2326

hoxhaj-per-vendimin-ndaj-klan-kosoves:-sulm-i-turpshem-i-qeverise-autoritare

hoxhaj-per-vendimin-ndaj-klan-kosoves:-sulm-i-turpshem-i-qeverise-autoritare

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Enver Hoxhaj, e ka quajtur të turpshëm dhe sulm ndaj Klan Kosovës vendimin nga MINT për mbyllje të televizionit.

“Kur e drejta e fjalës së lirë dhe medias se lirë janë në rrezik, të gjitha liritë e tjera janë të rrezikuara”, citon Hoxhaj.

“Kjo vlen për sulmin e turpshëm kundër Klan Kosova si shembull i qeverisë autoritare, ku çdo e drejtë e garantuar është e rrezikuar dhe shkelur!”.