Hoxhaj: BE-ja duhet të vendosë sanksione kundër Serbisë menjëherë

unnamed-file-4112

hoxhaj:-be-ja-duhet-te-vendose-sanksione-kunder-serbise-menjehere

hoxhaj:-be-ja-duhet-te-vendose-sanksione-kunder-serbise-menjehere

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj ka kërkuar vendosjen e menjëhershme të sanksioneve ndaj Serbisë, pasi informacioneve të fundit që shteti serb e ka mobilizuar ushtrinë në kufirin përgjatë Kosovës.

Sipas Hoxhajt, në mënyrë që Bashkimi Evropian të mbetet i besueshëm, duhet që menjëherë të vendosë sanksione ndaj Serbisë.

“Pas aktit të fundit të agresionit kundër #Kosovës dhe vrasjes së një polici të Kosovës nga terroristët e lidhur me #Serbinë, Serbia ka grumbulluar forca ushtarake pranë kufirit tonë. Nëse #BE dëshiron të mbetet e besueshme, ajo duhet të vendosë sanksione kundër Serbisë tani menjëherë”, ka shkruar ai në një postim në “Facebook”.