Hoxha thotë se përgatitjet për sulmin terrorist u bën katër ditë përpara

unnamed-file-58

hoxha-thote-se-pergatitjet-per-sulmin-terrorist-u-ben-kater-dite-perpara

hoxha-thote-se-pergatitjet-per-sulmin-terrorist-u-ben-kater-dite-perpara

Drejtori i Policisë, Gazmend Hoxha, në një konferencë për media tha se në bazë të hetimeve, vërtetohet se grupi terrorist ka zhvilluar përgatitje të vazhdueshme.

Ai u shpreh se përgatitjet për sulmin terrorist u bën katër ditë më parë.

“Me datë 20.09.2023 në bazë të pamjeve shihet se është bërë përgatitja për sulmin i cili do të ndodhte vetëm katër ditë më vonë ndaj Policisë së Kosovës dhe shtetit të Kosovës”, u shpreh ai.