Hoxha thotë se njerëzit po merren me pasojën por jo me thelbin e problemit në “Bon Vivant”

unnamed-file-917

hoxha-thote-se-njerezit-po-merren-me-pasojen-por-jo-me-thelbin-e-problemit-ne-“bon-vivant”

hoxha-thote-se-njerezit-po-merren-me-pasojen-por-jo-me-thelbin-e-problemit-ne-“bon-vivant”

Deputetja e PDK-së, Eliza Hoxha, ka thënë se derisa njerëz të armatosur sillen lirshëm, ka të tjerë që merren me pasojën e jo me thelbin e problemit.

Përmes një postimi në Facebook, Hoxha e ka dënuar incidentin e të premtes i cili rezultoi me një të vrarë në lokalin”Bon Vivant” në Prishtinë, derisa ka shtuar se Prishtina u zgjua e zymtë dhe plot dhimbje.

“Prishtina sot u zgjua e zymtë dhe plot dhimbje.

Njerëz të armatosur që sillen lirshëm, jetë njerëzish të humbura, hapësirë publike e cenuar dhe ca vazhdojnë e merren me pasojën por jo edhe me thelbin e problemit”, ka shkruar Hoxha.

Postimi i plotë: