Hoxha takon Admiralin Munsch, diskutohen çështje të rëndësishme për sigurinë e Kosovës

hoxha-takon-admiralin-munsch,-diskutohen-ceshtje-te-rendesishme-per-sigurine-e-kosoves

hoxha-takon-admiralin-munsch,-diskutohen-ceshtje-te-rendesishme-per-sigurine-e-kosoves

hoxha-takon-admiralin-munsch,-diskutohen-ceshtje-te-rendesishme-per-sigurine-e-kosoves

Drejtori i Policisë së Kosovës Gazmend Hoxha, e ka pritur në një takim Admiralin Stuart B. Munsch, komandant i Komandës së Forcave të Përbashkëta Aleate të NATO-s në Napoli.

Në takim u diskutuan çështje të rëndësishme për sigurinë e Kosovës.

“Mbështetja e partnerëve të rëndësishëm për siguri, bashkëpunimi dhe koordinimi i veprimeve me ta është kruciale dhe mjaft e rëndësishme për Policinë e Kosovës si organizatë kryesore për ruajtjen e rendit dhe garantimin e sigurisë së qytetarëve pa dallim në Republikën e Kosovës”, tha Hoxha.

Më 24 shtator, në Kosovë u krye agresion nga shteti i Serbisë.

Një grup terrorist i udhëhequr nga Milan Radoiçiq, organizoi një sulm të armatosur mbi policinë e Kosovës.

Si pasojë, në Banjskë të Zveçanit u vra rreshteri Afrim Bunjaku.