Hovenier takon përfaqësuesit politik serb të Kosovës, ja çka u diskutua

unnamed-file-3370

hovenier-takon-perfaqesuesit-politik-serb-te-kosoves,-ja-cka-u-diskutua

hovenier-takon-perfaqesuesit-politik-serb-te-kosoves,-ja-cka-u-diskutua

Ambasadori i SHBA-ve me mision në Kosovë, Jeffery Hovenier është takuar me disa nga përfaqësuesit politik serb në vend.

Ai ka thënë se kanë diskutuar për çështje të rëndësishme për komunitetin e tyre.

“Pata rastin të pres sot disa përfaqësues politikë serbë të Kosovës për të diskutuar çështje të rëndësishme për komunitetin e tyre. Opinionet e ndryshme dhe pluralizmi janë pjesë përbërëse e çdo demokracie të fortë dhe të shëndetshme. Përsërita mbështetjen tonë të kahershme për një Kosovë sovrane, multietnike dhe demokratike”, ka thënë Hovenier.

Had the opportunity to host some Kosovan Serb political representatives today to discuss issues important to their community. Diverse opinions and pluralism are integral to any strong, healthy democracy. I reiterated our long-standing support for a sovereign, multiethnic, and… pic.twitter.com/SgKJYpghNm

— Ambassador Jeff Hovenier (@USAmbKosovo) August 22, 2023