Hovenier sheh nga afër punën në Parkun Arkeologjik të Ulpianës

unnamed-file-2026

hovenier-sheh-nga-afer-punen-ne-parkun-arkeologjik-te-ulpianes

hovenier-sheh-nga-afer-punen-ne-parkun-arkeologjik-te-ulpianes

Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier, ka qëndruar sot, për vizitë në Parkun Arkeologjik të Ulpianës.

Hovenier, theksoi se aty një super ekip po punon për të dokumentuar trashëgiminë kulturore të Kosovës.

“Kisha privilegjin të vizitoja Parkun Arkeologjik të Ulpianës sot, ku një ekip mahnitës po shton faktet dhe po dokumenton trashëgiminë kulturore të Kosovës në këtë lokacion të klasit botëror”, shkroi Hovenier në rrjetin social Twitter.

Image

Image