Hoti: Me rezervat shtetërore është bërë pazar nga persona privat

unnamed-file-2911

hoti:-me-rezervat-shteterore-eshte-bere-pazar-nga-persona-privat

hoti:-me-rezervat-shteterore-eshte-bere-pazar-nga-persona-privat

Deputeti i LDK-së, Abdullah Hoti, thotë se ky pushtet e ka humbur rrugën dhe duhet larguar sa më parë.

Hoti, ka reaguar ndaj asaj çka tha ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë e Tregtisë, Rozeta Hajdari, në një konferencë për shtyp pak ma herët.

“Me rezervat shtetërore është bërë pazar nga persona privat (sipas deklarimit në media)”, ka shkruar Hoti.

“Ndërkaq, Ministrja sot e ka hallin se zyrtarët policorë, të cilët sot i kanë konfiskuar materialet nga Ministria, nuk kanë certifikatë të sigurisë për qasje në dokumentacion për rezervat shtetërore”.

“Ky pushtet e ka humbur rrugën dhe duhet larguar sa më parë”.