Helmimi i qytetarëve në Malishevë, kryetari i Suharekës ofron gatishmërinë për t’iu dalë në ndihmë

helmimi-i-qytetareve-ne-malisheve,-kryetari-i-suharekes-ofron-gatishmerine-per-t’iu-dale-ne-ndihme

helmimi-i-qytetareve-ne-malisheve,-kryetari-i-suharekes-ofron-gatishmerine-per-t’iu-dale-ne-ndihme

helmimi-i-qytetareve-ne-malisheve,-kryetari-i-suharekes-ofron-gatishmerine-per-t’iu-dale-ne-ndihme

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka shprehur gatishmërinë për ta ndihmuar Komunën e Malishevës, pas situatës së helmimit të 158 qytetarëve.

“Natyrisht besojmë, që institucionet shëndetësore në Komunën e Malishevës do t’ia dalin me situatën e fundit të helmimit, dhe se me profesionalizëm po punohet në tejkalimin e kësaj situate. Megjithatë ekipet tona shëndetësore nga komuna jonë, janë të gatshme t’iu ndihmojnë dhe asistojnë kurdo që e kanë të nevojshme. Për këtë rast kam biseduar edhe me kryetarin z. Ekrem Kastrati, duke e shprehur gatishmërinë tonë”, ka shkruar Muharremaj.