Haxhiu: Me hyrjen në fuqi të Ligjit për Byronë, do të shtohet pasuria e konfiskuar

unnamed-file-2015

haxhiu:-me-hyrjen-ne-fuqi-te-ligjit-per-byrone,-do-te-shtohet-pasuria-e-konfiskuar

haxhiu:-me-hyrjen-ne-fuqi-te-ligjit-per-byrone,-do-te-shtohet-pasuria-e-konfiskuar

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë të ditur se kjo ministri përmes Agjencisë, shumë vetura të konfiskuara i ka dhënë shfrytëzim për institucionet.

Haxhiu, thotë se me hyrjen në fuqi të Ligjit për Byronë dhe funksionalizmin e Byrosë, do të shtohet pasuria e konfiskuar, siç shton ajo, në rastet kur ajo nuk mund të justifikohet nga zyrtarët.

“Deri tani, Ministria e Drejtësisë përmes Agjencisë, shumë vetura të konfiskuara i ka dhënë në shfrytëzim për institucionet. Me hyrjen në fuqi të Ligjit për Byronë dhe funksionalizimin e Byrosë, do të shtohet pasuria e konfiskuar (në rastet kur ajo nuk mund të justifikohet nga zyrtarët)”, ka shkruar Haxhiu në Facebook.