Haradinaj falënderon nënshkruesit e letrës dërguar drejt ShBA-së dhe BE-së

unnamed-file-1274

haradinaj-falenderon-nenshkruesit-e-letres-derguar-drejt-shba-se-dhe-be-se

haradinaj-falenderon-nenshkruesit-e-letres-derguar-drejt-shba-se-dhe-be-se

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka shprehur mirënjohjen ndaj politikanëve të shteteteve mike të Kosovës të cilët i janë drejtuar me letër mbështetëse ndaj Kosovës, liderëve në BE, Washington dhe Britani të Madhe.

Ai shtoi se ky akt është vulë se Kosova është euro-atlantike.

Shkrimi i plotë:

Falënderim i veçantë për ligjvënësit e Komiteteve të Punëve të Jashtme nga shtetet mike të Kosovës për letrën e dërguar zyrtarëve të lartë të Bashkimit Evropian, Brit dhe Washingtonit në mbështetje të Kosovës.

Arritjet e deritanishme si shtet i kemi falë ndihmës dhe bashkërendimit me aleatët tanë, me ShBA-të në veçanti. Ky akt është vulë e asaj se Kosova është euro-atlantike dhe se ky përkushtim do të jetë i përhershëm.