Gruaja në Prizren raporton në Polici se dikush i ka vjedhur stoli ari dhe një pistoletë

unnamed-file-1091

gruaja-ne-prizren-raporton-ne-polici-se-dikush-i-ka-vjedhur-stoli-ari-dhe-nje-pistolete

gruaja-ne-prizren-raporton-ne-polici-se-dikush-i-ka-vjedhur-stoli-ari-dhe-nje-pistolete

Një grua ka raportuar se disa persona kanë hyrë në shtëpinë e saj dhe i kanë vjedhur stoli ari dhe një pistoletë.

“VJEDHJE E RËNDË- Fsh. Medvec, Prizren 22.07.2023 – 05:15. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë brenda shtëpisë së saj dhe nga aty janë vjedhur stoli ari dhe një pistoletë. Rasti nën hetime.”