Gjyqtarët i rrok zhegu, i ankohen Qeverisë për mungesën e klimës në Pallatin e Drejtësisë

unnamed-file-675

gjyqtaret-i-rrok-zhegu,-i-ankohen-qeverise-per-mungesen-e-klimes-ne-pallatin-e-drejtesise

gjyqtaret-i-rrok-zhegu,-i-ankohen-qeverise-per-mungesen-e-klimes-ne-pallatin-e-drejtesise

Këshilli Gjyqësor dhe kryetarët e Gjykatave i janë drejtuar Qeverisë së Kosovës me një letër, për kushtet brenda objektit.

Ata në këtë letër kanë thënë se nuk është duke funksionuar klima, dhe për shkak të temperaturave të larta brenda objektit të Pallatit të Drejtësisë kanë vendosur që të kërkojnë zgjidhje në këtë mënyrë.

“Si pasojë e mosfunksionimit të sistemit të klimatizimit në Pallatin e Drejtësisë dhe rritjes së temperaturës në ambientet e punës deri më 35 gradë celsius në një takim të jashtëzakonshëm të mbajtur sot me datën 24 korrik 2023, Këshilli Gjyqësor dhe kryetarët e gjykatave që punojnë në Pallatin e Drejtësisë, kanë vendosur që t’ju drejtohen me këtë letër të hapur”.

Letra: