Gjykata Komerciale vazhdon me rritje të zgjidhjes së numrit të lëndëve

unnamed-file-16

gjykata-komerciale-vazhdon-me-rritje-te-zgjidhjes-se-numrit-te-lendeve

gjykata-komerciale-vazhdon-me-rritje-te-zgjidhjes-se-numrit-te-lendeve

Në tremujorin e fundit Gjykata Komerciale ka zgjidhur 1,768 lëndë.

Kjo sipas tyre përbën një rritje signifikante krahasuar me tremujorin paraprak, ku gjykata kishte zgjidhur 944 lëndë.

“Rritja përgjatë llojeve të lëndëve është evidente edhe në grafin më poshtë, ku ilustrohet angazhimi i gjykatës në përmirësimin e efikasitetit dhe ofrimin e drejtësisë kualitative për biznese dhe investitor”, thuhet në njoftim.