Gjendja në pikat kufitare, kolonë në Vërmicë dhe te Dheu i Bardhë

unnamed-file

gjendja-ne-pikat-kufitare,-kolone-ne-vermice-dhe-te-dheu-i-bardhe

gjendja-ne-pikat-kufitare,-kolone-ne-vermice-dhe-te-dheu-i-bardhe

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka përditësuar të dhënat për pritjet në kufi.

Mëngjesin e sotëm nuk ka shumë pritje për të hyrë ose për të dalë nga Kosova.

Kolona ka në hyrje në Vërmicë 100 metra dhe te Dheu i Bardhë 80 metra.