Gjendet shëndosh e mirë Arben Beselica

unnamed-file-1728

Arben Beselica gjendet shëndosh e mirë.

Arben Beselica nga Prishtina është gjetur dhe është shëndosh e mirë.

Kështu tha për Klankosova vëllai i tij Iliri.

“Policia e ka sjell, s’kemi më shumë informacione se ku është gjetur. Besoj që na tregon më vonë policia, sepse ende as ne nuk po e dimë”, tha ai.

Ai shprehu falënderim për të gjithë ata që ndihmuan në gjetjen e të riut.

30-vjeçari ishte shpallur i zhdukur dy ditë më parë.