Gili dëshiron të duket si çikë, po e bënë një ndryshim në fytyrë

unnamed-file-1770

Gili po bënë një ndryshim në fytyrë, shikojeni.

Gili para pak minutave ka postuar një video.

Ajo ka informuar ndjekësit se po kryen një ndërhyrje në fytyrë, shkruan Kosovarja.

Gili në video duket tejet e qetë dhe relakusuar, si duket po e pret me padurim ndryshim e nofullës.

Si mendoni sipas juve a ishte e nevojshme apo jo?