Gërvalla për Jevtiqin: Në katër nga pesë vizitat në Kosovë, ka kaluar kufirin në shoqëri të djalit të Vuçiqit

gervalla-per-jevtiqin:-ne-kater-nga-pese-vizitat-ne-kosove,-ka-kaluar-kufirin-ne-shoqeri-te-djalit-te-vuciqit

gervalla-per-jevtiqin:-ne-kater-nga-pese-vizitat-ne-kosove,-ka-kaluar-kufirin-ne-shoqeri-te-djalit-te-vuciqit

Ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla, përmes një shkrimi në “X” tha se Policia e Kosovës gjeti letërnjoftimin dhe veturën e Milorad Jevtiqit në vendin e sulmit terrorist.

Ajo u shpreh se Jevtiq është bashkëpunëtor i ngushtë i Danilo Vuçiqit, djalit të presidentit serb, Aleksandar Vuçiq dhe se në katër nga pesë vizitat në Kosovë, sipas saj, ai ka kaluar kufirin në shoqëri me Danilo Vuçiqin.

“Policia e Kosovës gjeti letërnjoftimin dhe veturën e Milorad Jevtiqit në vendin e sulmit terrorist. Jevtiq është bashkëpunëtor i ngushtë i Danilo Vuçiqit, djalit të presidentit serb, Aleksandar Vuçiq. Në katër nga pesë vizitat në Kosovë, ai ka kaluar kufirin në shoqëri me Danilo Vuçiqin”, ka shkruar Gërvalla.