Gati deri në dy orë pritjet te Dheu i Bardhë për të dalë nga Kosova

unnamed-file-699

gati-deri-ne-dy-ore-pritjet-te-dheu-i-bardhe-per-te-dale-nga-kosova

gati-deri-ne-dy-ore-pritjet-te-dheu-i-bardhe-per-te-dale-nga-kosova

Deri një orë e 40 minuta po presin mërgimtarët për të dalë nga Kosova te pikëkalimi kufitar te Dheu i Bardhë.

Ndërsa pritjet në Merdarë dhe Muçibabë po shkojnë deri në gjysmë ore aktualisht.

Kurse në pikat tjera kufitare pritjet nuk janë më shumë se 5 minuta.