Fillojnë punimet për një rrugë me gjashtë korsi tek rruga “B” në Prishtinë

unnamed-file-437

fillojne-punimet-per-nje-rruge-me-gjashte-korsi-tek-rruga-“b”-ne-prishtine

fillojne-punimet-per-nje-rruge-me-gjashte-korsi-tek-rruga-“b”-ne-prishtine

Në Rrugën B kanë filluar punimet.

Drejtori për Investime Kapitale, Krenar Xhaferi, ka thënë se Prishtinës po i shtohet një tjetër rrugë me 6 korsi.

Sipas planit ndërtues, rruga do të ketë 6 korsi, trotuare dhe shtigje për biçikleta.

Në të njëjtën kohë, do të mudnësohet edhe lidhja me rrethrrotullimin e rrugës B tek ai i rrugës A.

“Punimet në Rrugën B, kanë filluar!

Prishtinës, shumë shpejt po i vjen edhe një tjetër rrugë fantastike! Rrugë me 6 korsi, trotuare dhe shtigje për biçikleta, e cila do të mundësojë lidhjen nga rrethrrotullimi i rrugës B, tek ai i rrugës A.

Nga projekti në projekt!” ka thënë Xhaferi./Front Online