Fehlinger: Kosova dhe BE-ja ta shpallin organizatë terroriste Listën Srpksa

🇽🇰

fehlinger:-kosova-dhe-be-ja-ta-shpallin-organizate-terroriste-listen-srpksa

fehlinger:-kosova-dhe-be-ja-ta-shpallin-organizate-terroriste-listen-srpksa

Kryetari i Këshillit Atlantik të Austrisë, Gunther Fehlinger, ka propozuar që Kosova dhe BE-ja ta shpallin Listën Srpska organizatë terroriste pas publikimit të pamjeve nga ministri i Brendshëm, Xhelal Sveçla, i cili tha se aty shihet që pjesë e grupit terrorist që sulmoi Policinë e Kosovës ishte edhe nënkryetari i Listës Srpska, Milan Radojiçiq.

“I bëj thirrje BE-së dhe Kosovës që të shpallin Listën Srpska organizatë terroriste”, ka shkruar ai në X.

I call EU and Kosovo 🇽🇰 to declare @srpskalista a terrorist organization @ManfredWeber @RobertaMetsola @guyverhofstadt @gahler_michael https://t.co/xL3xq3or3V

— Gunther Fehlinger (@GunterFehlinger) September 26, 2023