Euronews Albania: Me urdhër të Speciales, arrestohet në Tiranë ish-luftëtari i UÇK-së Dritan Goxhaj

unnamed-file-2768

euronews-albania:-me-urdher-te-speciales,-arrestohet-ne-tirane-ish-luftetari-i-uck-se-dritan-goxhaj

euronews-albania:-me-urdher-te-speciales,-arrestohet-ne-tirane-ish-luftetari-i-uck-se-dritan-goxhaj

Është arrestuar me urdhër të Gjykatës Speciale ish-luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Dritan Goxhaj.

Bëhet me dije se Goxhaj është arrestuar në Tiranë dhe ndodhet në ambientet e Drejtorisë së policisë së kryeqytetit.

Nuk dihen ende akuzat të cilat janë ngritur nga Specialja mbi ish-luftëtarin e UÇK-së.- Advertisement –

Ai është djali i ish-zv.shefi i Shtabit të UÇK dhe kolonelit të njohur nga Shqipëria, Dilaver Goxhaj.

Kolonel Goxhaj iu bashkua vullnetarisht luftës në Kosovë, ku si një ushtarak me eksperiencë ndihmoi në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. /Euronews.al/