Elvis Hoxha del me plot stil me bashkëshortën, kjo pamje merr vëmendje

unnamed-file-447

Elvis Naçi hoxha që nuk duket si hoxhë, shikoni çka ka veshur.

Hoxhë Elvis Naçi është një teolog dhe imam shumë i njohir nga Tirana.

Ai vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe është themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

Nuk ka nevojë për prezantime të gjata për hoxhen që njihet për shkak të ligjëratave të tij domethënëse e të zjarrta, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse hoxhë, veshja e Elvis Naçit në përditshmëri është gjithmonë moderne dhe ndryshe nga ajo e hoxhallarëve formal.

Të kujtojnë që për shkak të aktivitetit bamirës, në shumicën e mediave shqiptare pak vite më parë, Naçi është shpallur njeriu i vitit.