Edhe këtë javë specializantët do të protestojnë

unnamed-file-2336

edhe-kete-jave-specializantet-do-te-protestojne

edhe-kete-jave-specializantet-do-te-protestojne

Grup i specializantëve do të vazhdojë për pesë ditët e javës së ardhshme protestën për mospagesën e kujdestarive prej muajit shkurt dhe kundër detyrimit për të paguar vitin e shkollimit specialistik 500 euro për një vit.

Këto protesta janë vazhdim i atyre të kësaj jave që mantelbardhët protestuan para ndërtesës së Ministrisë së Shëndetësisë, raporton Klan Kosova.

Protetat do të zhvillohen çdo ditë nga ora 10:00 deri ne 11:00, nga e hëna deri të premten para objektit të ministrisë.