E dhimbshme: Kjo është familja nga Shtimja që u aksidentuan dje në Kroaci, nëna dhe vajza kanë vdekur, burri dhe djali në gjendje të rëndë

unnamed-file-994

Një aksident i tmerrshëm ndodhi dje në Kroaci.

Aty u përfshinë një familja nga Kosova, respektivisht nga qyteti i Shtimes.

Deri tani mësohet se gruaja dhe vajza kanë humbur jetën, ndërsa burri dhe djali janë në gjendje të rëndë.

Tutje mësohet se ata janë nga fshati Pjetështicë.