Dy vrasjet në lokale ditëve të fundit, Qeveria pritet të marr sot një vendim

unnamed-file-624

dy-vrasjet-ne-lokale-diteve-te-fundit,-qeveria-pritet-te-marr-sot-nje-vendim

dy-vrasjet-ne-lokale-diteve-te-fundit,-qeveria-pritet-te-marr-sot-nje-vendim

Gjatë ditës së sotme pritet të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë.

Kjo mbledhje pritet të nis nga ora 10:00.

Sipas njoftimit është bërë e ditur se në rend dite do të jenë 12 pika.

Në mesin e 12-të pikave, do të shqyrtohet Projekt-udhëzimi Administrativ për Masat e Duhura Parandaluese dhe Mbrojtëse për ndalimin e Pjesëmarrjes së Fëmijëve në Klubet e Natës dhe hapësirave tjera të ngjashme.

Ky projekt udhëzim-administrativ vjen pas dy rasteve të fundit ku në dy lokale në Prishtinë dhe Klinë humbën jetën dy persona.