“Djali i nënës”, Meda shumë i dhënë pas nënës

unnamed-file-54

Meda shumë i dhënë pas nënës, ja çfarë bënë.

Këngëtari Meda, është një nga emrat e njohur të botës së muzikës.

Nuk është aktiv si dikur, por ka një publik të gjerë që e ndjek me shumë kënaqësi, shkruan Kosovarja.

Meda, në rrjete sociale shpesh shfaqet edhe me gruan e fëmijët dhe duket mjaft bukur e i lumtur.

E, pika e tij e dobët është e ëma, për të cilën shpesh e shpreh dashurinë dhe respektin e madh që ka.

ës”