Dikush tentoi ta pengonte protestën e gazetarëve

unnamed-file-2743

dikush-tentoi-ta-pengonte-protesten-e-gazetareve

dikush-tentoi-ta-pengonte-protesten-e-gazetareve

Ka përfunduar protesta e thirrur nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në lidhje me pezullimin e certifikatës së biznesit të televizionit Klan Kosova.

Në sheshin e Prishtinës protestuan gazetarë, përfaqësues të mediave dhe të shoqërisë civile.

Por aty një qytetar tentoi ta pengonte protestën nëpërmjet një pankarte.