Digjet një depo me mallra ushqimore në Matiçan

unnamed-file-790

digjet-nje-depo-me-mallra-ushqimore-ne-matican

digjet-nje-depo-me-mallra-ushqimore-ne-matican

Një depo me mallra ushqimore është djegur në mëngjesin e së mërkurës në lagjen Matiçan të Prishtinës.

Lexues të Front Online kanë dërguar pamje nga vendi i ngjarjes, ku shihen që janë prezent Policia dhe Zjarrfikësit.

Front Online ka kontaktuar Policinë e Kosovës deri në publikimin e këtij artikulli nuk kanë kthyer përgjigje.