Dhjetëra shkyçje nga furnizimi me ujë në lagjen Veternik

unnamed-file-903

dhjetera-shkycje-nga-furnizimi-me-uje-ne-lagjen-veternik

dhjetera-shkycje-nga-furnizimi-me-uje-ne-lagjen-veternik

Kompania rajonale e ujësjellësit “KRU Prishtina” ka bërë të ditur se po vazhdon me shkyçjet nga furnizimi me ujë të pijshëm dhe kësaj radhe edhe në lagjen “Veternik”.

KRU Prishtina thekson se furnizimi me ujë të pijshëm rrezikohet nga kyçjet ilegale dhe keqpërdorimi, aq më tepër në një lagje si “Veterniku” ku jo çdokush mund të blejë shtëpi.

Lexoni të plotë postimin:

Dhjetëra kyçje ilegale u zbuluan sot në rrugën “Dajti” lagjen Veternik.

Sapo u shkyç nga shërbimet e furnizimit me ujë një Autosalon në Veternik.

Sapo u shkyç nga shërbimet e ujit lagjja Ana, në Veternik.

Vazhdojmë me zbulimin e kyçjeve tjera ilegale në lagjen Veternik.

Ja pse rrezikohet furnizimi me ujë, nga keqpërdoruesit që ujin që është më së liri, e shfrytëzojnë ilegalisht, aq më tepër një lagje ku, jo çdokush mund të blejë shtëpi.