Deri në tri orë pritje për të dalë nga Kosova

unnamed-file-711

deri-ne-tri-ore-pritje-per-te-dale-nga-kosova

deri-ne-tri-ore-pritje-per-te-dale-nga-kosova

Tri orë është koha që personat të cilët po dalin nga Kosova nga pika kufitare e Merdares.

Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritje të gjata ka edhe tek pika kufitare e Dheut të Bardhë.

Tek Dheu i bardhë, pritjet arrijnë deri në 75 minuta gjersa kolonat në dalje deri në 300 metra.

Ndërkaq, kolonat tek pika kufitare e Merdares arrijnë deri në 1100 metra.

Pritjet ditëve të fundit kanë zgjatur me orë të tëra në hyrje dhe dalje të Kosovës.