Deri në një orë pritje për dalje nga pikat kufitare në Merdarë dhe Dheu i Bardhë

unnamed-file-194

deri-ne-nje-ore-pritje-per-dalje-nga-pikat-kufitare-ne-merdare-dhe-dheu-i-bardhe

deri-ne-nje-ore-pritje-per-dalje-nga-pikat-kufitare-ne-merdare-dhe-dheu-i-bardhe

Mërgimtarët janë duke pritur deri në një orë te pikëkalimet kufitare në Merdarë dhe te Dheu i Bardhë për të dalë nga Kosova.

Kolona e veturave në këto dy pika kufitare është 100 metra.

Ndërsa për të hyrë në territorin e Kosovës, mërgimtarët po presin deri në 30 minuta.

Në të gjitha pikat e tjera kufitare, pritjet maksimale për të hyrë në Kosovë janë 5 minuta, aq sa janë edhe pritjet për të dalë nga Kosova.