Deri në 30 minuta pritjet në dalje të Merdares dhe Dheut të Bardhë

unnamed-file-3286

deri-ne-30-minuta-pritjet-ne-dalje-te-merdares-dhe-dheut-te-bardhe

deri-ne-30-minuta-pritjet-ne-dalje-te-merdares-dhe-dheut-te-bardhe

Deri në gjysmë ore janë pritjet në dalje të pikës kufitare në Merdare.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, kolonat në dalje të Merdares janë deri në 100 metra.

E njëjta situatë është tek Dheu i Bardhë, atje pritjet për në dalje janë deri në 30 minuta, kurse kolonat kanë arritur deri në 100 metra.

Ndërkaq, në Mutivodë dhe Muçibabë pritjet në dalje janë deri në 10 minuta.