Deputetet Musliu e Shoshi heqin shiritin pengues të mediave në Kuvend

0

deputetet-musliu-e-shoshi-heqin-shiritin-pengues-te-mediave-ne-kuvend

deputetet-musliu-e-shoshi-heqin-shiritin-pengues-te-mediave-ne-kuvend

Dy deputetet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu dhe Ariana Musliu-Shoshi, e kanë hequr shiritin kufizues dje të vendosur në hapësirat ku qëndrojnë kameramanët në sallën e Kuvendit të Kosovës.

Për këtë veprim të Kuvendit, të enjten ka reaguar edhe Asociacioni i Pavarur i Gazetarëve.